UA
Logotip Fundación General de la Universidad de Alicante Logotip Universidad de Alicante Logotip Facebook Logotip Twitter Logotip Linked IN Icona de correu electrònic Icona de codi QR Logo Instagram

El meu mercat laboral

Des del GIPE hem elaborat aquesta secció de la nostra web amb l'objecte de facilitar un recurs especialitzat d'informació sobre la situació de l'ocupació per al col·lectiu universitari, especialment a graduats que estan buscant treball.

 

El recurs es divideix en tres seccions:

En primer lloc, el BUTLLETÍ ESTADÍSTIC, en què es recull informació d'algunes operacions estadístiques de l'INE, com són l'Enquesta de Població Activa (AU) i l'Enquesta de l'Estructura Salarial, a través de les quals podem saber com és l'ocupació dels universitaris segons el salari, la temporalitat o parcialitat, i també quines són les condicions de treball segons el tipus d'ocupacions i sectors econòmics, en especial per a universitaris i universitàries. També es facilitaran dades obtingudes a partir de les estadístiques de la seguretat social com són el nombre d'afiliacions i la quantitat d'ocupació que hi ha cada mes.

En segon lloc, el BUTLLETÍ D'OCUPACIÓ facilitarà tot tipus d'informació especialitzada en l'ocupació universitària per compte d'altri que resulte rellevant per a aquest col·lectiu i que procedisca de fonts de prestigi reconegut i rigor contrastada. Articles d'experts, notícies, experiències i anàlisi de les empreses facilitaran un coneixement no sols quantitatiu de la situació de l'ocupació, sinó de tots els aspectes qualitatius del mercat que faciliten l'orientació, com les competències, transformacions del mercat laboral, etc., que són de vital interès per a saber contextualitzar el procés de recerca d'ocupació.

Finalment, el BUTLLETÍ D'AUTOOCUPACIÓ facilitarà la informació especialitzada per a tots els graduats que estiguen interessats a valorar la inserció a través de l'itinerari emprenedor. La informació que es facilitarà en aquest bloc, més que a la necessitat de respondre a dubtes sobre els processos i mecanismes de posada en marxa que es resolen per mitjà d'una tutoria, pretén donar a conèixer la situació i evolució de l'ocupació per compte propi.

Per a cada una de les notícies que es publiquen en els butlletins, podràs introduir els teus comentaris i també els teus dubtes, perquè siguen llegits i contestats per altres usuaris dels butlletins, de manera que també et serà útil per al debat i contrast d'opinions sobre cada un dels temes.

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin

© 1996-2018 GIPE, Gabinet d'Iniciatives Per a l'Ocupació, Universitat d'Alacant Fundació General. CIF: G53738308. [HTML5]

Aquesta web utilitza cookies…+info