UA

Gestor/a Projectes Europeus (Alacant)

Data de publicació: 18-05-2020

Empresa Consultora

situada a Alacant

precisa

Gestor/a Projectes Europeus

La nostra empresa, creada en 1979, presta serveis en l'àmbit de la internacionalització i innovació (www.hernandezsanchez.es). La nostra àmplia experiència en el disseny d'estratègies, així com en l'assistència tècnica per a empreses i organismes, ens ha permés ser experts homologats en diferents institucions com la Comissió Europea, BERD,NNUU o Banc Mundial.

En el nostre procés d'expansió, necessitem incorporar una persona per a la gestió i el disseny d'estratègies de projectes europeus, tant per a organismes públics com per a empreses amb projectes innovadors (pimes i startups). Col·laborarà tant en la identificació i detecció d'oportunitats per als nostres clients, com en el desenvolupament d'activitats formatives i en l'assistència en la preparació i gestió de projectes. Per això, és necessari que compte amb experiència prèvia en aquestes àrees, fonamentalment en programes de gestió directa.

La nostra empresa està situada a Alacant, però no és imprescindible que la persona candidata siga d'aquesta zona, ja que gran part del treball el desenvolupem en remot.

Perfil
Grau Universitari/ Enginyeria
Inglés alt, imprescindible. Valorables francés o alemany
Ofimàtica, Internet, Eines de disseny i presentacions
Experiència de 3-5 anys en lloc similar
Permís de conduir i vehicle propi

Si estàs interessat/a, ens pots contactar per correu, adjuntant el teu CV a:
noelia@hernandezsanchez.es

Tipus d'oferta Empleo

Referència: 9679


Més informació: gipe@ua.es

© Queda expressament prohibida la difusió o distribució de tot o part del contingut de la present publicació, sense el consentiment previ del GIPE.

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Google+ Compartir en LinkedIn

© 1996-2018 GIPE, Gabinet d'Iniciatives Per a l'Ocupació, Universitat d'Alacant Fundació General. CIF: G53738308. [HTML5]

Aquesta web utilitza cookies…+info