UA
Logotip Fundación General de la Universidad de Alicante Logotip Universidad de Alicante

Orientació laboral

Com afrontar la cerca d'ocupació/ practiques?

Sol·licitar CIta

 Com desenvolupar el meu currículum?

Sol·lictar cita

 Com preparar una entrevista de treball?

Sol·licitar cita

El nostre Objectiu

Possibilitar una optima orientació gratuïta cap a les noves i creixents demandes empresarials.

Pensem contínuament en noves formes de fer-te més còmode i efectiu el procés d'aprenentatge i preparació per al món laboral, brindant-te les eines bàsiques que t'ajudaran a realitzar una recerca activa d'ocupació al mercat de treball.                     

Per a això: 

Realitzem un servei d'assessorament personalitzat i gratuït tant si ets estudiants com si ets tituleu@, per facilitar-te la inserció al mercat laboral, mitjançant una entrevista personalitzada t'ajudarem a enfocar la teva recerca d'ocupació segons el teu perfil formatiu i personal.

Organitzem i impartim cursos sobre Tècniques de Recerca d'Ocupació, que contemplen des del desenvolupament personal   i professional fins al disseny curricular .

Realitzem xerrades d'informació i motivació per a una efectiva recerca d'ocupació en facultats i centres de la nostra universitat.

Concertem presentacions d'empreses / processos de selecció de personal.

Celebrem anualment una fira d'ocupació universitària "Marató d'ocupació i autoocupació" on participen institucions i empreses públiques i privades.

Col·laborem amb el SERVEF mitjançant accions de formació i orientació a l'ocupació.

Informació d'Interès


Si desitges un servei d'orientació, contacta amb Mª José Piqueres mj.piqueres@ua.es  coordinadora de la Unitat d'Orientació Laboral

 

Compartir en...

© 1996-2018 GIPE, Gabinet d'Iniciatives Per a l'Ocupació, Universitat d'Alacant Fundació General. CIF: G53738308. [HTML5]

Aquesta web utilitza cookies…+info