UA
Logotip Fundación General de la Universidad de Alicante Logotip Universidad de Alicante Logotip Facebook Logotip Twitter Logotip Linked IN Icona de correu electrònic Icona de codi QR Logo Instagram

Orientació laboral

Com afrontar la cerca d'ocupació/ practiques?

Sol·licitar CIta

 Com desenvolupar el meu currículum?

Sol·lictar cita

 Com preparar una entrevista de treball?

Sol·licitar cita

El nostre Objectiu

Possibilitar una optima orientació cap a les noves i creixents demandes empresarials.

Pensem contínuament en noves formes de fer-te més còmode i efectiu el procés d'aprenentatge i preparació per al món laboral, brindant-te les eines bàsiques que t'ajudaran a realitzar una recerca activa d'ocupació al mercat de treball.                     

Per a això: 

Realitzem un servei d'assessorament personalitzat tant si ets estudiants com si ets tituleu@, per facilitar-te la inserció al mercat laboral, mitjançant una entrevista personalitzada t'ajudarem a enfocar la teva recerca d'ocupació segons el teu perfil formatiu i personal.

Organitzem i impartim cursos sobre Tècniques de Recerca d'Ocupació, que contemplen des del desenvolupament personal   i professional fins al disseny curricular .

Realitzem xerrades d'informació i motivació per a una efectiva recerca d'ocupació en facultats i centres de la nostra universitat.

Concertem presentacions d'empreses / processos de selecció de personal.

Celebrem anualment una fira d'ocupació universitària "Marató d'ocupació i autoocupació" on participen institucions i empreses públiques i privades.

Col·laborem amb el SERVEF mitjançant accions de formació i orientació a l'ocupació.

Informació d'Interès


Si desitges un servei d'orientació, contacta amb Mª José Piqueres mj.piqueres@ua.es  coordinadora de la Unitat d'Orientació Laboral

 

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin

© 1996-2018 GIPE, Gabinet d'Iniciatives Per a l'Ocupació, Universitat d'Alacant Fundació General. CIF: G53738308. [HTML5]

Aquesta web utilitza cookies…+info