UA
Logotip Fundación General de la Universidad de Alicante Logotip Universidad de Alicante Logotip Facebook Logotip Twitter Logotip Linked IN Icona de correu electrònic Icona de codi QR Logo Instagram

Pla d'empresa

El pla d'empresa és un document que serveix perquè l’emprenedor interioritze i millore el coneixement sobre tots els aspectes de la gestió empresarial que necessitarà controlar per a assegurar l'èxit i supervivència de la seua iniciativa.

A través del pla d'empresa, l’emprenedor simula una situació de viabilitat de la seua empresa tenint en compte un escenari intern i extern. Els escenaris de posada en marxa, a pesar de ser simulacions, es fan sobre la base d'un coneixement real del mercat, de manera que, a través de l'estudi de la viabilitat, l'èxit de la iniciativa dependrà fonamentalment del grau de compromís del promotor de la idea.

Aquest document, a més, té una importància vital perquè l’emprenedor tinga accés a la major part dels recursos de suport a l'emprenedoria:

  • Centre de Creació d'Empreses
  • Microcrèdits 
  • Ajudes i subvencions
  • Concursos i premis 
  • Altres fórmules de finançament: àngel inversor...

En el gabinet d'ocupació donem assessorament integral sobre cada un dels passos de realització del pla. A continuació et proposem un model a seguir:

Compartir en...Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin

© 1996-2018 GIPE, Gabinet d'Iniciatives Per a l'Ocupació, Universitat d'Alacant Fundació General. CIF: G53738308. [HTML5]

Aquesta web utilitza cookies…+info